Stefan Holmager Larsen

Sikkert EHF-avancement til FC Midtjylland

Håndboldkvinderne fra FC Midtjylland gjorde rent bord, da holdet for anden dag i træk løb på banen til europæisk opgør mod russiske Kuban Krasnodar i EHF Cuppen.

De danske vicemestre havde allerede lørdag sikret sig et formidabelt udgangspunkt ved at besejre russerne med 11 mål, og det var derfor blot en formsag for midtjyderne at køre sejren stille og roligt i hus.

Med en sikker defenvis og en stærkt spillende Sabine Englert i målet, som nåede en redningsprocent på 60 i de 40 minutter hun var på banen, lukkede hjemmeholdet helt ned for russerne, som allerede ved pausen var nede med 16-8.

I anden halvleg fortsatte FC Midtjylland ufortrødent, og selvom trænerbænken skiftede ud over det meste af banen og gav spilletid til hele bænken, så holdt danskerne niveauet højt og knuste de modløse russere med hele 31-17.

FC Midtjylland er med sejren klar til ottendedelsfinalerne i Cup Winners Cup med en samlet sejr på 65-40 over Kuban Krasnodar.

[caption id="attachment_18378" align="alignnone" width="500"]Mie Augustesen Foto: Eventmedia Mie Augustesen Foto: Eventmedia[/caption]