Silkeborg-Voel KFUM 2.Div sikrede en arbejdssejr

Indlæg fra Verner Sørensen. Silkeborg-Voel klubskribent på Europamester.dk.

Smal trup sikrede 2 div. damerne en arbejdssejr

Søndag eftermiddag var Silkeborg Voel i Århus for at møde IK Skovbakken (IKS) og det blev til 2 velfortjente points til de grønne.

Kampen blev spillet i en meget trist træningshal i Vejlby-Risskov hallens hal 3.

Voel kommer godt fra start og sætter IKS under pres med hurtige opløb og sikre scoringer. Christina Wildbork byder sig meget til i starten af halvlegen. Og i forsvaret tager Voel godt fra, det var faktisk jævnt godt at se på. Efter et kvarter var Voel foran med 2 - 3 mål. Voel bliver ved med at forcere og det giver desværre en række dumme tekniske fejl.
IKS går op og mandsopdækker Wildbork som dog stadig byder sig til med gode løb uden bold og høj fart. Cecilie Dalmose vil også være med i kampen og laver faktisk et meget nydeligt målshow i løbet af de første 30 min.
Ved pausen er stillingen 11 - 16

Anden halvlegs start er også ok fra Voels side, men stille og roligt kommer IKS tættere og tættere på og efter ca. 10 min er stillingen helt lige.
Så er det som om at Voel vågner op og trækker igen fra IKS som pludselig er gået helt i stå. I løbet af de næste 10 min. lykkes det Voel at opbygge en føring på 6 mål og sejren syntes hjemme.
Men så skifter kampen tilbage til IKS, især har deres højre back har tur i den. Hun hamrer den ene super bold i mål efter den anden. Voel er i krise, spillerne ser ud til at være gået tør for luft og når der ikke bliver skiftet ud, tja så rækker kræfterne pludselig ikke så langt.
Laura i Voels mål snupper et par gode bolde og det giver lidt gejst til holdet og da Nico og Sølvsten melder sig kraftigt ind i angrebsdelen lykkes det Voel at trække sejren i land, men kampen skulle ikke havde været 3 min. længere.
Slut stillingen bliver 27 - 28

Afbud fra Signe og Andrea + Mikkels landsholds tur til Porto Rico gav en meget smal trup til kampen i Århus. Wildbork fyldte rigtig meget i de første 30 min. Men forsvandt i de sidste 30. Dalmose så fantastisk godt ud i første halv leg, men skulle efter min mening have haft et pusterum i anden halvleg. Strunge fik to chancer og dem scorede hun på. Sara Sølvsten, Nikoline Jeppesen og Helene Calmer var de toneangivne i angrebet i de sidste 30 min. Så alt i alt var det vel det man kan kalde en holdindsats der sikrede de to points.

Silkeborg Voel Kfums mål blev scoret af: Cecilie Dalmose 8 (3), Sara Sølvsten 6, Nikoline Jeppesen 5, Helene Calmer 4, Christina Wildbork 3 og Mathilde Strunge 2 + 14 redninger af Laura Rasmussen

[caption id="attachment_43478" align="alignnone" width="504"] Christina Wildbork (Silkeborg-Voel KFUM) her i aktion for ligaholdet (Søren T. Larsen/EVENTMEDIA).[/caption]