Silkeborg Voel Kfums 2 div. Damer sikre sig 2 meget vigtige point i bundstriden

untitledSøndag eftermiddag var Silkeborg Voel på udebane mod Brabrand IF.

Det var et opgør om hvem der ligner en nedrykker til 3 div. Og hvem der kunne få lidt luft i bunden af divisionen.

Det blev aldrig nogen seværdig kamp, det var til tider rigtig trist at se på for tilskuerne.

Brabrand kommer bedst fra start, Voel brændte chance på chance. Dog lykkes det aldrig Brabrand at skabe sig et ordentligt forspring. + 3 blev hentet af Voel og derefter vendt til et lille forspring for Voel så ved pausen var stillingen 9 – 11

Anden halvleg blev desværre ikke mere seværdig, set med mine briller. Når vi taler angreb var det en ørkenvandring af dårlige beslutninger lige fra indsatsen fra bænken og til indsatsen på banen. Kun i forsvaret var der noget at se på, der blev kæmpet fortrinligt i størstedelen af de 30 min. Da de to dommere endeligt fløjtede kampen af kunne Voel piger juble over en forsvars sejer på 18 – 24

Det er den mest triste håndbold kamp jeg har overvejret i sæsonen. Voel havde alt og tabe og så meget at vinde, men det var ikke til at se. Var det nerver eller? Der var intet ild i øjnene, de var ikke sat op til overlevelse. 2 spillere kan gå fra kampen med oprejst pande i mine øjne, det er Sara Kececi og Trine Knudsen. De vandt selvfølgeligt ikke kampen på egen hånd, men de gjorde den forskel der skulle til for at Voel vandt.

Silkeborg Voels målscore blev: Trine Knudsen 9 (3), Christina Truelsen 4, Sara Sølvsten 3, Signe Georgi, Stine Aaen og Nanna Georgi 2, Camilla R Pedersen og Kathrine Mikkelsen 1 + 19 (1) redninger af Sara Kececi.

Vurdering af hal: 3* (brugbar)

Vurdering af dommere: 2* (manglende evner eller dårlig dag)

Vurdering af publikum: 1* (der var ikke meget liv hos nogle af os)