Silkeborg/Voel startede med 24-24 i 2 div.

untitledSå er vi endelig i gang igen.

Silkeborg Voels 2 Div. damer lagde godt ud i sæsonens første kamp.

Mandag aften i Voel hallen, 2 Div. damerne tager imod ASA fra Århus.

Fuld fart over feltet fra starten. Begge hold var som vilde håndboldspillere der bare havde glædet sig til sæsonens første kamp. Stor ros til ASA der virkelig er et hold med fart på, det fik Voel at føle efter små 10 min. af første halvleg. Voel har fået en udvisning og det udnytter ASA til et rasende hel bane pres. Det så ud til at tage Voel lidt på sengen. Men Voel kom tilbage på sporet og igennem hele første halvleg fulgtes de 2 hold ad, dog med en lille fordel til ASA. Så efter de 30 min. var stillingen 8 - 10

Anden halvleg var i store dele et kopi af første, dog blev tempoet sat lidt ned. Voel var til tider nede på - 3, men som kendere af Silkeborg Voel håndbold ved. De piger giver ikke op, så ASA´s føring blev hentet og med ca. 10 min. var kampen helt lige. Med 5 min. igen lykkes det endelig Voel at komme foran ved stillingen 21 - 20. De 50 - 60 tilskuer, hvor største delen var Voligans gik nu all in i deres støtte til hjemmeholdet. Det er fantastisk at være vidne til den stemning som der blev skabt denne aften, på holdets/klubbens vegne, mange tak. Om det var stemningen eller viljen der gav hjemmeholdet troen skal jeg lade være usagt, men de troede nu på at det kunne lykkes. Den tro blev dog brat rykket fra holdet, som den eneste i hallen havde den ene dommer pludselig set noget strafbart. Dette resulterede i en udvisning af en meget utilfreds og frustreret Kathrine Mikkelsen. Med 2 min. og 30 sek. tilbage af kampen skulle Voel rede sejren hjem. ASA så den chance de fik foræret og kastede alt ind for at udnytte den. Og det lykkes, med 30 sek. igen var Voel fuldtallig, men de var på -1.

Voel er i angreb, hallen koger af klapsalver og uret tikker. Med 10 sek. tilbage stiger Kathrine Mikkelsen op og hamre bolden mod ASA´s mål. Bolden går i paraderne, og snyder totalt ASA´s velspillende målkvinde Lone Toft. Bolden hopper ind i mål til stillingen 24 - 24. I et desperat forsøg på at rede de 2 points giver ASA bolden hurtig op. Dette bliver dog afværget af en rigtig flot takling fra Silkeborg Voels siden udført af Sofie Lukassen, hun sørger for at ASA "kun" får et frikast cirka midt på Voels banehalvdel og dette firkast giver ingen scoring. Kampen slutter 24 - 24

Lige efter kampen ville jeg sige at Voel "stjal" det ene points. Men en time senere vil jeg sige at det var det rigtige resultat på kampen. Om ASA er enig heri er jeg ikke så sikker på. Jeg syntes at de to hold stod godt til hinanden og at de gav hinanden en god håndbold kamp så derfor er det uafgjorte resultat ok i mine øjne.

Det var sæsonens første kamp, sammenspillet er ikke på plads og der var nogle tekniske fejl der vil blive fjernet hen af vejen. Voels målkvinder ramte ikke dagen. Forsvaret skal kunne stå bedre. I angrebet skal der scores på flere af de chancer i spiller jer til. Kollektivet kan jeg godt lide, det bliver spændende at se hvad i kan skabe ud af dette. God lyd fra bænken af det debuterende makker par Tor Mathiassen og Mikkel Fey. To debutanter på banen Navarana Davidsen og Mia Crone, velkommen til jer alle. Tre spillere jeg vil fremhæve lidt ekstra. Sofie Lukassen for sin flotte fight, Christina Truelsen for sin gode anden halvleg og Kathrine Mikkelsen som var her og der igennem hele kampen, som først blev skurk og så til sidst reddede det ene points, om end det var et heldigt mål.

Sidst, men ikke mindst skal lyde en meget stor tak til de tilskuere der var mødt op denne aften. I var fantastiske, jeg håber at aftens kamp har givet jer lyst til at se mere 2 div. damehåndbold i Voel hallen.

Silkeborg Voel Kfums mål: Christina Truelsen 6, Stine Aaen 4 (2), Sofie Lukassen, Kathrine Mikkelsen 3, Signe Georgi 3 (2), Mathilde Strunge 2, Nanna Georgi, Sara Sølvsten, Navarana Davidsen 1 + Redninger  Caroline Okkels 7 og Mia Crone 3

Vurdering af hal: 3* (Brugbar og hyggelig med speaker)

Vurdering af dommere: 2* (Et par små ting og en stor bommert)

Vurdering af publikum: 3*↑ (Fantastisk stemning og super opbakning til holdet)