Håndbold Nyheder

Skive jagter første top 4 sejr.

Skive FH har oprykningsdrømme, men mangler sejr over et andet top 4 hold.

Liganedrykkerne fra Skive har bestem ikke dummet sig meget i år, og ligger da også nummer 2 i rækken, med sikker kurs mod oprykningskampe. Når det kommer til sejre i topkampene, er det dog en helt anden historie. Nederlag til Nordsjælland i begge opgør og uafgjorte kampe mod Ringsted og sydhavsøerne har givet 2 point i 4 topkampe.

I aften klokken 20:00 får Skive så chancen for at lave om på den kedelige statistik, når TMS Ringsted kigger forbi Freja arena. En sejr til Skive vil betyde at Skibonitterne får et forspring på 3 point med 3 kampe tilbage, og ydermere være bedst indbyrdes.

– Det bliver sindssygt spændende, og vi glæder os. Det skal man til sådan en kamp, for det er ikke alle, der får lov at spille kampe, hvor der er så meget på spil og med så mange mennesker og nerve. Jeg har en god fornemmelse af, at folk er motiverede for at vise, vi kan slå til, når modstanderen er fra den tunge ende, siger Skivetræner Ole Bitch til Skive folkeblad.

Anden pladsen i rækken giver kvalifikationskampe op oprykning, som det ser ud lige nu, mod TM Tønder, mens 3.pladsen giver kampe mod Skanderborg. Det er så smag og behag hvem man helst vil møde. Kvalifikationskampe spilles som bedst af 3 kampe.