Lars Jensen

Skjern og Odense Håndbold til tops ved træningscup

Pressemeddelse:

Skjern Håndbold sikrede sig søndag førstepladsen ved Spar Nord Bank Cup.
Finalen blev spillet i Skjern Bank Arena og hjemmeholdet besejrede Skanderborg Håndbold med 29-25 efter 12-12 ved pausen.
Skanderborg Håndbold kom bedst fra start og havde teten i det meste af første halvleg. Kun mod slutningen kom Skjern Håndbold ind i kampen. Men fra 2. halvlegs start overtog Skjern Håndbold kampen, og med flot angrebsspil, hvor også OL-guldvinder Kasper Søndergaard boltrede sig, kørte hjemmeholdet forholdsvis let sejren hjem og kunne modtage førstepræmien på 10.000 kr. – der var 5.000 til det tabende hold.
I kampen om 3.-4. pladsen besejrede Skive FH fra 1. division Aarhus Håndbold med 30-27. GOG nuppede 5. pladsen med en sejr på 26-25 over Ribe-Esbjerg. Endelig vandt Randers HH opgøret om 7. pladsen med 26-25 over TTH, Holstebro.

Fynsk sejr hos kvinderne
Finalen hos kvinderne stod mellem Odense Håndbold og Viborg HK, og her blev tilskuerne i Skjern Bank Arena vidner til et meget jævnbyrdig opgør. Ved pausen var de to hold lige – og selvom Odense Håndbold flere gange trak lidt fra i anden halvleg kom Viborg godt igen. De grønne havde kampens sidste angreb, og var tæt på at hente uafgjort, men fynboerne holdt stand og sikrede sig førstepladsen med en sejr på 23-22.
I kampen om 3.-4. pladsen viste København Håndbold storspil, og besejrede Ringkøbing Håndbold med 35-28.
NFH tog sig af 5. pladsen med en sejr på 31-19 over svenske H65 Höör. Endelig slog Team Esbjerg – SK Aarhus i kampen om syvende pladsen – sejren blev på 31-20.