De små marginaler driller Voel 2 div.

Skrevet af Verner Sørensen. Silkeborg-Voel klubskribent på Europamester.dk

Hvorfor er det de små marginaler der tæller øv ?

Fredag aften var Silkeborg Voels 2 div. damer igen i Odense og resultatet blev desværre det samme som sidst Voel var på Fyn. Men spillet og indstillingen var 100 % bedre.

Voel kom godt fra start og pigerne så ud til at have godt styr på kampen. Da de lige fik spillet sig varme står de godt i forsvaret og mange ting lykkes i angrebet. Kampen viser sig at blive meget tæt i de første 30 min. Og selv om jeg gerne havde set en føring til Voel ved pausen så syntes jeg at stillingen 10 - 10 var ok.

Anden halvleg starter også ok for Voel. De første 10 min. har Voel føringen med en enkelt, men da de to hold stå så godt til hinanden denne aften så får Voel aldrig trukket fra. Da TPI går op i en mandsopdækning skal Voel lige finde en anden måde at spille på. Kampen vender til TPI´s fordel efter de 40 min. da de kommer foran med en enkelt, men stadig er det en meget tæt kamp. Efter 45 min. sker der desværre en rigtig trist ting for kampen og især for TPI´s Gitte Egeholm. Gitte som spiller højre fløj går igennem Voels forsvar og score. Men i nedfaldet vrider Gitte om på sit knæ. Det så rigtig skidt ud og hun havde store smerter kunne vi alle høre. To TPI ledere fik sammen med Voels spillende fys. stabiliseret knæet og Gitte blev derefter hjulpet fra banen. Jeg skal ikke kloge mig i hvad der er galt med knæet, men bare ønske Gitte rigtig god bedring. Det er aldrig rart at se en spiller komme til skade. Ud over at det medførte en pause i spillet syntes jeg også at det desværre medførte at de to dommere mistede overblikket i kampen. Pludselig blev det tilladt at takle efter at bolden var spillet vider og at trækket endnu mere i tøjet så spillerne ikke kunne kom frem til bolden. Det var ikke kendelser der gik Voels vej. Det gav desværre en del frustrationer på Voels hold. Sikkert på grund af den tætte kamp. Der var også en situation hvor TPI var i angreb, de spillede og spillede og spillede ufattelige længde rundt. Endelig tog dommerne armen op, herefter der var lidt tumult i Voels forsvar hvor en Voel spiller og en TPI spiller ikke vil slippe hinanden efter en takling. Pift og et gult kort til Voel spilleren, TPI spiller var i mine øjne lige så skyldig, men hun slap for tiltale. Nå vi spillede videre, men armen den blev oppe, det var TPI træneren ikke synderlig tilfreds med hvilket er helt forståeligt. TPI fik slået et hul til Voel i denne periode og det får Voel aldrig lukke igen. I kampens slut minutter forsøger Voel et sidste desperat forsøg for at komme tilbage i kampen, men de mislykkes desværre. Slut resultatet bliver 23 - 18 i mine øjne ikke et fair resultat set over de 60 min. Voel havde fortjent mindst det ene point, men sådan er det med de satans marginaler de vil ikke altid går ens vej.

I forhold til forrige kamp så var det mindst 100 % bedre i fredagens kamp. Voel kontrollerede første halvleg rigtig flot. Mange bød ind i de første 30 min. Især blev Andrea West sat godt op og hun viste at hun har en god arm. I de sidste 30 min. tog Cecilie Dalmose over i angrebet og her viste hun prøver på sin flotte håndbold kunnen. I forsvaret blev der steppet op så det var en fryd at se, Niko, Mikkel og Andrea gav det ekstra fylde så Laura i målet havde noget mere at arbejde med. Dagens Voels spiller går til Kathrine Mikkelsen som havde et godt overblik i begge ender af banen. Det blev de små marginaler der slog Voel til sidst i kampen mega øv, men jeg tog nu alligevel fra TPI hallen med et smil og et håb om at Voel er tilbage på den rigtige vej. Vi skal "bare" have styr på de marginaler.

Silkeborg Voel Kfums mål og redninger blev lavet af: Cecilie Dalmose 7 (3), Andrea West 3, Helene Calmer og Kathrine Mikkelsen 2, Signe Krogh, Nikoline Jeppesen, Sara Sølvsten og Louise Balle 1 + 16 redninger af Laura Rasmussen.

Vurdering af hal: 4* (flot og brugbar hal med speaker og lidt musik)

Vurdering af dommere. 2* (der manglede lige lidt for at det blev ok)

Vurdering af publikum: 3* (der blev støtte op om holdet)