Benjamin

Smalt nederlag mod spansk hold for Tvis kvinder

Tirsdagens kamp på Club La Santa mod det spanske hold El Rocasa Gran Canaria ACE endte med et 25-26 nederlag til TTH's kvinder, der er på træningslejr i det spanske. Og det var ikke en kamp, der går over i historien.

[caption id="attachment_3039" align="alignright" width="300"]© Team Tvis © Team Tvis[/caption]

"Vi manglede bl.a. noget flow og er bagud med fem i 2. halvleg. Generelt får vi tilspillet os en masse chancer, men vi er for dårlige til at udnytte dem. Til gengæld var der positive takter i vores kontraspil, selv om udnyttelsesprocenten også her var for lav, siger Niels Agesen om kampen, hvor TTH tilbragte 40 af de 60 minutter i forsvaret.

Vi er ikke helt tilfredse med tingenes tilstand - og kan måske også godt mærke et tidspres i forhold til at få holdet klar til Champions League-kvalifiaktionen, men omvendt har vi også fornemmelsen af, at det hele lige pludselig sidder i skabet, siger Niels Agesen til klubbens hjemmeside.