Håndbold Nyheder

Stor ros fra kommentator til dansk stortalent

19-årige Mie Højlund høster store roser efter hendes blot 4 landskamp i rødt og hvidt, da hun igår præsterede stort i Danmarks nederlag ved Golden League mod Rusland. 

På trods af Danmarks Golden League er startet med 2 nederlag, er der alligevel positive elementer at tage med fra kampene. TV2s håndboldkommentator Thomas Kristensen har store roser til overs for det unge stortalent Mie Højlund, som efter blot sin 4 landskamp i den rød-hvide trøje, imponerede kommentatoren efter hendes præstation mod Rusland lørdag.

– At komme ind og spille med sådan en aggressivitet er noget af det vildeste, jeg har set, i mange, mange år, lød det fra kommentatoren.

Også landsholdsanføreren Stine Jørgensen er yderst tilfreds med Mie Højlunds præstation.

– Det var en rigtig flot kamp af Mie. Hun kommer ind og løser hendes opgave helt perfekt, hvor hun kører mand mod mand i midten. Der er hun bare rigtig hurtig på fødderne og svær at holde, så det var en flot kamp, siger Stine Jørgensen til TV2.

Danmark spiller sidste kamp ved Golden League idag søndag, når de klokken 15 tager imod Norge.

Mie Højlund (#22), Randers HK. Kamp i Primo Tours Ligaen 2016-2017 mellem Randers HK og Team Esbjerg i Arena Randers, Randers, Danmark, den 8.11.2016. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.