Håndbold Nyheder

Stor TMS-sejr over Ajax

Dansk kabel TV Arena lagde onsdag aften gulv til et topopgør i herrernes 1.division.

Der var på forhånd lagt op til en tæt kamp mellem de 2 traditionsklubber, TMS Ringsted og Ajax København. Men de mange fremmødte i Ringsted var dog vidende til en kamp, hvor hjemmeholdet var overlegne på alle fronter.

TMS kom i indledningen hurtigt på 4-0, som tvang gæsterne til timeout. En hård start for de i forvejen skadesramte københavnerne. Hjemmeholdet stod solidt i defensiven og havde i den anden ende ikke de store problemer med at score. Hele 19 minutter gik der før Ajax kom på måltavlen, Kristian lok gjorde det til 1-9. Hjemmeholdet forsatte dog det overlegne spil, ved pausen var TMS i front med 14-6.

2.halvleg blev ikke bedre for gæsterne, mens hjemmeholdet bare stormede videre. I sidste ende blev det en afklapsning af de helt store, og hjemmeholdet kunne gå fra 25-15 til en sejr på 34-19.

Med sejren skaber TMS igen en smule spænding i toppen af rækken. Midtsjællænderne har 3 point op til Nordsjælland på 1.pladsen, dog har de en kamp i hånden. Ajax bibeholder 5.pladsen, men kan miste den i tilfælde af en Fredericia sejr.

TMS Ringsted – Ajax København 34-19 (14-6)

TMS Ringsted: Rune Ohm 9, Andreas Stryger 5, Nicklas Petersen 4, Michael Riis 4, Anders Møller 3, Mads Dudek 3, Sebastian Reimer Thor 2, Benjamin B Pedersen 2, Jakob J Jessen 1, Oliver Knudsen 1

Ajax København: Casper Overgaard 6, Jonatan Mollerup 5, Jacob Wiberg 2, Anders Bendtsen 2, Kristan Lok 2, Tobias Jørgensen 1, Rasmus Krogh 1