Håndbold Nyheder

Svensk ligaklub henter endnu en dansker

Den svenske ligaklub Skara HF har allerede hentet Ida Mikkelsen i denne sæson og nu skifter endnu en dansker til klubben

Skara HF har nemlig hentet Nicoline Olsen, som kommer fra Skanderborg Håndbold, lige som Ida Mikkelsen. Nicoline Olsen og Skara HF har lavet en aftale for resten af sæsonen og 18-årig ungdomslandholdsspiller starter i sin nye klub allerede i dag.

Læs mere her: Dansker skifter til svensk ligaklub

“Klubbens ambitioner og den løsning de kunne tilbud er vigtige parametre for mig og derfor har jeg valg at skifte til Skara HF. Jeg tror det er her, hvor jeg har de bedste muligheder for at udvikle mig som håndboldspiller og person. Jeg håber at holdet kan bruge mine kvaliteter og så spille sig til en bedre placering i tabellen”, udtaler Nicoline Olsen til laget.se.

I Skara HF glæder man sig over tilgangen, af deres nye danske højre back selvom hun blot er 18 år.

“Jeg så Nicoline til European Open i Göteborg i sommer og fulgte hendes fremskridt under U18-VM i Slovakiet. Det er en meget spændende spillertype som vi i trænerstaben får chancen for at arbejde med.Jeg er helt sikker på at Nicoline kommer til at sætte sit aftryk i Skara HF, selvom man skal have stor respekt for at hun ikke er så gammel og er i et helt nyt miljø,” udtaler cheftræner Andreas Johansson.

Nicoline Olsen var en del af det danske U18 landshold som i sommers vandt sølv ved VM i Slovakiet. Hun var desuden også med til at vinde EM Guld tilbage i 2015.

harpiks