Stine

Tæt kamp mellem BSV og Aalborg

Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold spillede i går en af ugens to træningskampe mod hinanden. Kampen var en lige affære, og den endte med en smal sejr på 29-28 de danske mestre fra BSV.

Kampen startede forholdsvis lige, men i løbet af første halvleg trak BSV fra og førte 15-11 ved pausen. Ifølge Aalborg Håndbolds hjemmeside skyldtes spiludviklingen, at spillet faldt i tempo og at spillerne fra Aalborg brændte for mange chancer. I løbet af 2. halvleg fik Aalborg Håndbold indhentet føringen, men BSV trak det længste strå og fik sejren. Hos Aalborg roser man Sander sagosen, som scorede 10 mål, ligesom man roser Mikael Aggefors, som kun har haft en enkelt træning sammen med holdet. Ellers bar kampen præg af at være en opstartskamp. Aalborg Håndbold skriver på deres hjemmeside:

"Kampen bar præg af to mandskaber, der er i en fase med hård fysisk træning, men i 2. halvleg blev niveauet hævet, så spillet blev bedre. Kun Sander Sagosen holdt et fint niveau i spillet."