Stine

Tilfredshed i HCM trods nederlag

HC Midtjylland tabte onsdag aften med 31 - 23 til tyske Göppingen i EHF Cuppen. Selvom resultatet viser en forskel på 8 mål, var store dele af kampen ganske lige. HC Midtjylland var med til stillingen 16 - 16, men i 2. halvleg satte det tyske mandskab alt ind for at få sejren, hvorfor de trak fra.

På klubbens hjemmeside ytrer midtjyderne tilfredshed med kampen. De viser tilfredshed med, at de fik presset Göpping til at tage alle mand i brug. Desuden fik alle HCM-spillere vigtige minutter på banen og dermed EHF Cup-erfaring. Cheftræner Morten Secher udtrykker sin tilfredshed på denne måde:

”Vi leverer en første halvleg på meget højt niveau, hvorfor vi også kan gå til pause foran. Jeg synes vi præsterer på internationalt niveau i vores forsvarsspil i store perioder af kampen og vi løfter vores angrebsspil mange niveauer i forhold til hvordan vi har spillet i en lang periode.”

[caption id="attachment_36748" align="aligncenter" width="300"] Jacob Østergaard fik rødt kort i kampen mod Göppingen[/caption]