Kim Møller

TM Tønder nedlagde Århus

I et inferno med 1300 tilskuere i den lille Tønderhal 2, var TM Tønder sine modstandere overlegne.

Til trods for en fin start af Århus, hang TM Tønder på, og fra midtvejs fik sønderjyderne på alle måder overtaget. Resultatmæssigt var hele halvlegen lige, men Århus skule slide for at komme til afslutninger, mens TM Tønder og især unge Rune Schrøder have noget nemmere ved det i den anden ende. Pausestillingen var 15-14.

I 2.halvleg kunne man hurtigt fornemme at TM Tønders fysik havde været hårdt mod Århus, og stille og roligt trak TM Tønder fra. Sønderjydernes forsvar var stærke og det de ikke tog, det tog Tønders forrygende målmand Emil Tellerup. TM Tønder bragte sig foran 27-22 med 4 minutter igen og skulle bare have tiden til at gå, og århus kom på 27-25 i de døende sekunder.

En flot fysisk kamp af oprykkerne i en kamp hvor dommerne faktisk slet ikke tillod fysisk spil og hallen flere gange var ved at koge over, over dommerkendelser der gik hjemmeholdet imod.

Kampen i tal:

TM Tønder Håndbold: Rune Hoyer Schrøder 7, Kristian Larsen 5, Ulrik Nøddesbo Eggert 4, Nikolaj Enderleit 4, Martin Pedersen 3, Henrik Storm Pedersen 2, Jimmi Elmgaard 2

Århus Håndbold: Omar Ingi Magnusson 4, Sigvaldi Gudjonsson 4, Anders Martinusen 4, Frederik Krarup 3, Stian André Brevik 3, Mads Kalstrup Honoré 2, Sebastian Henneberg 2, Joachim Pedersen 1, Robert Gunnarsson 1, Minik Dahl Høegh 1