Stine

TTH fandt aldrig proppen

TTH Holstebro tabte weekendens Champions Leauge-opgør med 36- 27 til tyrkiske Besiktas. Cheftræner for vestjyderne, Patrick Westerholm, var efter kampen ikke i tvivl om, hvad nederlaget skyldtes. Han siger til klubbens hjemmeside:

"Vi fandt aldrig den prop, der skulle sættes i flasken ..."

Patrck Westerholm henviser til en periode af 2. halvleg, hvor TTH tabte med 7 mål på blot 7 minutter. Han tilføjer:

"Det er ikke første gang, vi har oplevet noget sådant, og det er selvfølgelig et problem, at vi ikke har en stopklods i de her situationer. Så det er noget, vi skal have arbejdet med."

Første halvleg gik ellers ganske glimrende for TTH,og holdet var foran med et par mål sidst i halvlegen. Dog var anden halvleg helt skidt, og end ikke et par timeouts kunne ændre det billede.

TTH nu blot er noteret for et enkelt point efter sine fem første kampe i Champions League.