Jan Skjødt Østergaard Pedersen

TTH Holstebro i nyt CL-nederlag

TTH Holstebro løb ind i lidt af en lussing i det tyrkiske, da de i deres femte kamp i Champions League skulle møde Besiktas på udebane. Besiktas vandt kampen klart med 36-27 (15-16). Se kampen i tal HER

Danskerne spillede ellers en meget godkendt første halvleg, hvor specielt, topscoreren i Champions League, Magnus Bramming førte an rent målscoringsmæssigt. TTH Holstebro førte med 16-15 efter de første 30 minutter.

I anden halvleg gik det dog helt galt for TTH Holstebro, der med mange tekniske fejl og mange store brændte chancer kunne se tyrkerne straffe det øjeblikkeligt. Cheftræner Patrick Westerholm prøvede med nogle taktiske justeringer - men det blev det kun værre af og tyrkerne endte altså med at vinde med hele 9 mål.

TTH Holstebro er derfor nu på en nærmest umulig mission i Champions League gruppe D, hvor kun de to bedstplacerede hold går videre i turneringen og med kun 1 point efter de første fem kampe ser det svært ud.