Kim Møller

Uhrenholt ude efter dommerne

Claus Uhrenholt var alt andet end imponeret over dommerne, da Ribe-Esbjerg tabte på fyn.

En helt lige 1.halvleg med Ribe-Esbjerg i teten i starten, uden dog rigtigt at trække fra. Største føringer var et par 2 måls føringer til gæsterne i midten af halvlegen. Stemningen i hallen var intens og det var den også på bænkene. GOG får overtaget at kan gå til pause, foran 13-12.

10 minutter efter pausen fører GOG 20-16 og ser ud til at have fået sat Ribe-Esbjerg af, men vestjyderne kommer tilbage i kampen efter at have sat Søren Haagen på mål, og så stod der 21-21. Ribe-Esbjerg kommer i førerposition, foran med 2 mål med 5 minutter igen. GOG får udlignet til 27-27. Her får først Jonas Tidemann en 2-minutters udvisning og kort efter trækker Uhrenholt ligeledes en udvisning. det benytter GOG sig af til at vinde 29-27.

Claus Uhrenholt var slet ikke tilfreds med dommerne efter kampen og siger til klubbens hjemmeside:

- Desværre er der et par dommere, der skal sætte sig i fokus for ekstreme tynde udvisninger for at rive i trøjen. Ubegribeligt, at der ikke strammes op. Tau bliver revet omkuld, uden der bliver skredet ind. Jeg går til dommerbordet og siger to gange, at der to minutter og straffe. Jeg får at vide, at jeg skal gå hen og sætte mig. Det gør jeg, og da jeg sidder ned, fløjter observatøren kampen af, og jeg får to minutters udvisning på et tidspunkt i kampen, hvor sådan en kendelse er afgørende for udfaldet.  Jeg skulle have holdt min kæft, men observatøren burde have så meget flair og fingerspidsfornemmelse for kampen, at han ikke giver den udvisning, der er kampafgørende.

GOG Håndbold : Mark Petersen 7, Gøran Johannesen 6, Niclas Vest Kirkeløkke 5, Henrik Jakobsen 3, Tobias Møller 3, Magnus Jøndal 2, Jon Andersen 1, Lasse Kronborg 1, Lasse Kjær Møller 1

Ribe-Esbjerg HH: Lukas Karlsson 6, Jonas Bruus Tidemand 4, Rasmus Nielsen 4, Philip Holm 3, Pelle Guldager 3, Morten Nyberg 3, Jacob Holm 2, Søren Tau Sørensen 1, Akutaaneq Kreutzmann 1