Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Per Jessen

Chok-nederlag: Første gang i fire år i Norge

Normalt suveræne Vipers Kristiansand måtte se sig besejret i sæsonpremieren i Norge. Fraværet af flere spillere blev dyrt i kølvandt på OL.

Med en sejr på 29-28 vandt Storhamar hjemme en tæt kamp efter 14-14 halvvejs. Kort før pausen havde Vipers muligheden for at komme foran med to mål, men i stedet fik Storhamar udlignet i slutsekunderne. I anden halvleg var Storhamar også køligst. Det første Vipers-nederlag til et norsk hold efter fire år og 125 kampe.

Dermed fik Storhamar også revanche for finalerne sidste sæson, hvor Vipers vandt sikkert med fire mål i det første opgør og fem mål i det andet opgør.

- Vi har arbejdet så hårdt og forberedt os helt rigtigt. Endelig gav det resultat, sagde Storhamars Anniken Obaidli efter opgøret ifølge norsk TV2.

Vipers-keeper Katrine Lunde var ikke overraskende skuffet, men fandt trøst i holdet snart bliver forstærket gevaldigt. Blandt andet sad svenske Nina Koppgang over med sygdom.

- I dag føler jeg, at vi ikke helt har dagen. Vi arbejder hver dag for at blive bedre, og det er dejligt at vide, at vi har fire derhjemme, som er klar til næste kamp, siger Lunde.