Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Ditte Hansen

Se den dramatiske afslutning her: Danmark taber VM-finalen i sidste sekund

Med et finalenederlag til Spanien på bare ét mål, må det danske W18-landshold rejse hjem fra Kina med VM-sølv.

Spanien sikrer VM-titlen for ungdomslandhold med en smal 23-22-sejr over Danmark i finalen.

Foran 6.003 tilskuere i Chuzhou får de danske piger ellers en god start på kampen, og fører 11-9 ved pausen.

I anden halvleg formår Spanien dog at vende kampen via en imponerende stime på 10-1, hvilket giver dem føringen. Med 15 minutter igen er stillingen derfor 19-14.

Selvom Danmark kæmper sig tilbage og kommer tæt på, ender de med at tabe opgøret med ét mål.

Med blot to sekunder tilbage rammer den danske venstrefløj Andrea Jensen stolpen i et dramatisk afslutningsforsøg, hvilket sikrer Spanien sejren.