Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Emil Nielsen er på alles læber efter vild Final4-weekend

Rune Dahmke var ikke i tvivl om, hvad der gjorde udslaget i Champions League-semifinalen mellem Kiel og Barcelona. Ét navn gjorde det surt for Kiel'erne, der tabte kampen historisk stort 30-18; Emil Nielsen.

Med 15 redninger på 32 skud blev Emil Nielsen den helt store helt for FC Barcelona:

"Og de løsninger, vi så fandt, blev stoppet af Emil Nielsen. Han knækker os næsten alene," sagde Dahmke til Handballworld News efter kampen.

Emil Nielsen var, som sædvanlig, en meget beskeden mand, og havde mere fokus på holdindsatsen end sin egen præstation. Og håndbold er jo også en holdsport, men statistikkerne taler sit tydelige sprog og den unge danske stjerne blev klappet af banen af fans fra alle hold, da han i anden halvleg blev skiftet ud efter 51 minutter.

THW Kiel formåede at rejse sig ovenpå afklapsningen og hente bronzemedaljerne med en sejr over SC Magdeburg, der må være meget skuffede efter weekendens Final4, hvor de havde ét mål; at vinde trofæet.

Emil Nielsen og Barcelona fik sin sag for i finalen, hvor de i en vaskeægte gyser slog Aalborg Håndbold med et enkelt mål.