Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Ditte Hansen

Machulla: - Måden, vi spillede på i angrebet, gør mig virkelig stolt

Aalborg-cheftræner ærgrer sig over pointtab, men roser angrebsspillet.

Aalborg Håndbold og SC Magdeburg spillede en intens kamp, der endte 33-33 efter en spændende afslutning i Sparekassen Danmark Arena.

Begge hold manglede flere nøglespillere, men Aalborg håndterede fraværene bedst i første halvleg og gik til pause med en femmåls-føring på 17-13.

Med otte minutter tilbage var stillingen 29-29, og i en kamp præget af mange udvisninger fulgte en tæt afslutning, hvor Aalborg førte fire gange, men Magdeburg udlignede hver gang.

Aalborg-træner Maik Machulla udtalte efter kampen:

“Først og fremmest er jeg skuffet lige nu. For efter min mening havde vi kampen under kontrol i 50 minutter, og til sidst var det ikke så nemt at bevare aggressiviteten(...) Men måden, vi spillede på i angrebet, gør mig virkelig stolt.”, siger han til EHFs hjemmeside.

Aalborg Håndbolds næste kamp i Champions League gælder den 10. oktober, hvor nordjyderne møder FC Barcelona på udebane.