Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Mie Højlund var flyvende i Odense-nederlag til Vipers Kristiansand

Det blev til et lille, men meget bittert nederlag, da Odense Håndbold søndag tabte 26-24 til Vipers Kristiansand.

Det stod 4-0 til Vipers efter blot tre minutter af kampen, men Odense Håndbold hang kun efter de første 14 minutter. Derfra var kampen tæt og ingen af holdene kunne få det endelige overtag.

En storspillende Silje Solberg i Kristiansand-målet gjorde det svært for Odense, men Mie Højlund havde andre planer. Hun gjorde rigtig ondt på Vipers og med sine 7 mål blev hun også topscorer for Odense Håndbold. Se de flotte mål af Mie Højlund her.

Althea Reinhardt og Yara Ten Holte tog også godt fra i målet og med et kvarter tilbage stod det stadig helt lige. Odense Håndbold formåede endda at kæmpe sig foran med 3 mål med 6-7 minutter igen og udgangspunktet for succes var stort. Men derfra gik Odense i stå og endte med at tabe kampen 26-24.