Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Ditte Hansen

Tidligere Ikast-målvogter tæt på at sikre sit hold point mod Györ i Ungarn

De forsvarende CL-mestre vinder knebent over Debrecen i et spændende opgør, trods stærk præstation fra Jessica Ryde

Favoritterne fra Györ blev presset til det yderste i en kneben sejr over Debrecen i den ungarnske liga.

Györ, med Sandra Toft i målet fra kampens begyndelse, startede stærkt og gik til pause med en føring på 17-13 efter en solid afslutning på første halvleg.

Selvom Debrecen formåede at kæmpe sig tilbage i anden halvleg og udlignede til 21-21, kunne Györ alligevel sikre sig sejren med 29-28 efter en tæt og intens afslutning.

Særligt Hatadou Sako kom ind for det ungarnske storhold og gjorde en forskel med flere afgørende redninger i de sidste minutter, mens Debrecens comeback blev anført af tidligere Ikast-keeper Jessica Ryde, som spillede en stærk kamp for gæsterne.

"Vi kæmpede os tilbage, og med Jessica Rydes stærke indsats fik vi chancen for at vinde. Desværre greb vi ikke muligheden, men jeg er meget stolt af holdets mentalitet.", udtaler Debrecen-træner Szilágyi Zoltán.

Jessica Ryde skiftede til DVSC i september på en 3-årig kontrakt eftersom hendes tidligere klub, Nantes, måtte erklære sig konkurs i den franske liga.