Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Esben

Det kan blive Nadja Lærkes år

transparentTiden var knap da vi snakkede med Skive træner Ryan Zinglersen i går, men i dag var der tid til en længere snak om den spændende Skive trup til den kommende sæson.

Målvogter:
Her supplerer Gade og Ernstrøm hinanden utroligt godt uden at der er et disideret første valg.

Venstre fløj:
To stærke venstre fløje der begge er eller har været med inde omkring landsholdet. Kelså har fordel af at kende holdet, men Ryan fortæller at Freja Cohrt er kommet godt fra start i Skive med en masse fight og godt humør desuden imponerer hun med hendes bolderobringer og hurtighed.

Venstre back:
Line Haugsted er ude ca. 3 uger endnu, så det er blevet til mere spilletid til Jurisic end hun har fået de seneste mange år. Men hun gør det godt og lægger stille og roligt lag på hendes spil.

Playmaker:
Her er Sofie Bæk kommet til, hun har uden tvivl evnerne, men der skal bygges fysik på. Ikke mindst fordi hendes spillestil gør at hun får en masse knups fordi hun kommer så tæt på forsvaret. Stine Svane Olesen skal supplere Sofie. Stine er vendt hjem til Mors og dermed Skive efter at have boet i Århus og senest spillet 1 division for Skanderborg.

Højre back:
Nadja Lærke havde det svært sidste år men hun er kommet fantastisk fra start i træningskampene og Ryan tror på at det bliver hendes år i år. Det er ikke kun angrebsmæssigt hun har imponeret hun har også taget et stor ansvar forsvarsmæssigt. Hun suppleres af Sidsel Bodholt Nielsen der for første gang skal undvære søs der som bekendt løber rundt i Esbjerg nu. Sidsel er vigtig defensivt og en fantastisk holdspiller der har arbejdet hård for det hun har opnået.

Højre fløj:
Hvis alt går vel skal Kristina Bille være med til at give Skive noget rutine, det er endnu ikke 100% sikkert men alle parter er positivt stemt. En der helt sikkert kommer til at bidrage er A.K. der har løftet sig markant det seneste år, specielt angrebsmæssigt, og i år skal forsvarsspillet med.

Streg:
Maibrit med det forpligtende efternavn specielt for en stregspiller, satser virkelig på håndbolden i år, så hun bliver spændende at følge. For arbejdsomme Mathilde Christensen vedkomene skal det være i år at hun tilkæmper sig pladsen som starter. Den sidste stregspiller Lotte Jensen kan løbe solen sort og giver altid alt, men mangler stadig noget erfaring.

Joker:
Rikke Vestergaard blev som tidligere omtalt mor for få dagen siden og skal om få uger så småt igang igen, hvornår hun kan komme i betragtning til holdet er uvist, men Ryan er sikker på at hendes vilje vil bringe hende langt.

Desvære er Ilda Kepic ude for sæsonen med en skade.

Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER