Kim Møller

Aalborg fortsætter sejrsmarch

Tre kampe, tre stensikre sejre. Aalborg håndbold forrygende fra start.

Først blev SønderjyskE slået med 13 mål i Skansen og siden blev århus sendt hjem fra Gigantium med et 6 måls nederlag. Lørdag blev det så Skanderborgs tur til en tur i Aalborg maskinen.

Skanderborg havde en føring i kampen, nemlig ved 1-0, men efter 14 minutter var stillingen 2-9. Så er det op af bakke, men Skanderborg lagde sig ikke ned. Ved 2-9 tog hjemmeholdet sin anden timeout og det lykkedes Skanderborg at få rettet op på resultatet til halvlegstillingen 10-14.

Efter pausen kom de grønne gunmen på 15-18, men så var det også slut. Ti minutter senere var stillingen 17-27 og så kunne Aalborg slippe speederen en smule og kørte en sikker 24-30 sejr hjem.

Aalborg skal igen i ilden på tirsdag, hvor oprykkerne fra TM Tønder kommer til gigantium.

Kampen i tal:

Skanderborg Håndbold : Kasper Irming Andersen 7, Mike Haack 5 ,Morten Kirk Olesen 4, Martin Larsen 2, Rasmus Andersen 1, Thomas Christensen 1, Frederik Ladefoged 1, Andreas Væver 1, Matthias Smed 1, Mikkel Andersen 1

Aalborg Håndbold : Patrick Wiesmach 6, Sander Sagosen 5, Martin Larsen 5, Simon Hald Jensen 4, Stefan Sigurmannsson 3, Buster Juul 3, Arnor Atlason 2, Tobias Ellebæk 1, René Antonsen 1