Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Bjarte Myrhol: "Det her har været den største håndbolduge i mit liv"

Skjern Håndbold kunne lade sig hylde som pokalvindere 2016, da de i går eftermiddag helt suverænt slog Bjerringbro-Silkeborg med 27-20.

De grønklædte vestjyder kom ud som lyn og torden og bragte sig forholdsvist hurtigt foran 3-0 og der skulle gå hele ti minutter inden Bjerringbro-Silkeborg kom på tavlen. De havde gennem kampen aldeles svært ved at passere en yderst velspillende Tibor Ivanisevic i Skjern-målet.

Det vestjyske hold dominerede 1. halvleg i begge ender af banen og Skjern Håndbold kunne gå til pause med en føring på 13-7.
I anden halvleg skiftedes holdene til at lave mål og trods, at Bjerringbro-Silkeborg kom bedre med i kampen og var på minus tre - så kunne Skjern Håndbold lade sig hylde som pokalmester efter de 60 minutter.

Den norske stregspiller Bjarte Myrhol har på en uge været i to finaler, VM-finalen og pokalfinalen, og det lykkedes ham altså at hive sejren hjem i sidstnævnte:

"Det her har været den største håndbolduge i mit liv. Sejren i dag kan næsten ikke beskrives. Jeg ved, hvor meget titlen betyder for klubben, for hele Skjern by og for alle omkring klubben. Også for os spillere, hvor det var lidt opad bakke før jul. At blive belønnet med det her. To kæmpe kampe. Det er virkelig stort", siger Bjarte Myrhol til klubbens hjemmeside.