Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Bjerringbro-Silkeborg taber til Mikkel Hansen & Co.

Bjerringbro-Silkeborg tog i aftes i mod det franske storhold PSG med stjerner som Mikkel Hansen og Nikola Karabatic. Kampen blev vundet af PSG med en sikker sejr på 36-30 (19-16). Se kampen i tal HER

Kampen blev den største kamp på dansk grund i år og blev overværet af 10201 tilskuere i Jyske Bank Boxen. Der har ikke været en mere velbesøgt kamp siden hedengangne AG København spillede i Parken i 2011 og 2012. Her var tilskuertallet over dobbelt så stort.

De første 20 minutter var holdene meget lige - men i de sidste 40 minutter var der klasseforskel.

Gennem de første 20 minutter var Bjerringbro-Silkeborg foran et par gange med to mål - men PSG kom igen og var foran med 19-16 ved halvleg.

De første 5 minutter af anden halvleg var det som om, at franskmændene skruede endnu mere op for tempoet og Bjerringbro-Silkeborg kom hurtigt bagud med syv mål - 17-24. Derfra skiftede holdene med at bytte mål og sejren blev sikret af PSG med 36-30.

Nikola Karabatic og Nedim Remili var flyvende for PSG med henholdsvis 9 og 7 mål. For det danske hold blev Nikolaj Markussen topscorer med 6 mål - alle scoret i 1. halvleg. Netop Nikolaj Markussen havde dagen igennem døjet med maveonde og opkast - så han følte sig ikke på toppen til kampstart. Trods det var han hjemmeholdets klart bedste i de første 30 minutter.

"Generelt synes jeg, vi løste det godt, men man må også lette på hatten for PSG, der er et verdensklassehold. Vi regnede ikke med point, men jeg synes, vi leverede et flot indsats. Så er det ingen skam at tabe til et bedre hold på dagen", udtaler Nikolaj Markussen til BT.

Efter fem kampe spillet i gruppespillet er Bjerringbro-Silkeborg nummer 6 med fire point og PSG er på andenpladsen med 8 point - kun overgået af Barcelona, med 10 point.

Næste kamp for Bjerringbro-Silkeborg i Champions League er på udebane mod det ungarske mesterhold Veszprem den 13/11.