Stine

BSV tog første stik

Bjerringbro-Silkeborg vandt i går aftes 24-23 over KIF Kolding København i den første DM-semifinale. Midt i anden halvleg var midtjyderne bagud med fire mål, men de fik kæmpet sig tilbage og fik sejren.

Allan Damgaard spillede en glimrende kamp og havde flere afgørende aktioner i det sidste kvarter af kampen. Han udtaler til klubbens hjemmeside:

"Det sidste kvarter giver virkelig selvtillid. Vi viser, hvilket niveau vi kan komme op på, når alle shiner i gennem og bidrager

Allan Damgaard påpeger, at holdet fik presset KIF Kolding København til at tage de rigtige afslutninger, hvilket fik gang i målmand Søren Rasmussen og efterfølgende kontrafasen. Han var desuden tilfreds med angrebsspillet og de løsninger, som holdet kom til. Dog synes han, at Kasper Hvidt fik alt for mange redninger:

Jeg synes, at vi spiller en rigtig god kamp. Vi har lige et udfald i anden halvleg, hvor vi misser for meget på Kasper Hvidt, men jeg synes, at vi har styr på rigtig meget og er gode til at holde vores aftaler

Der er returkamp på KIF Kolding Københavns hjemmebane i Kolding på søndag kl. 14.00.

[caption id="attachment_30678" align="aligncenter" width="300"]©Photo:A.Stollig ©Photo:A.Stollig[/caption]