Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Danmark taber første Golden League-test

Fra DHF:

FEMTE NEDERLAG I TRÆK TIL STÆRKE FRANSKMÆND. FØRSTE TEST I GOLDEN LEAGUE ENDER MED ET DANSK NEDERLAG PÅ 21-29 (5-14).

Første halvleg var ekstremt svær for Danmark, som går til pause bagud 14-5. I anden halvleg kommer Danmark bedre med.

Med fire nederlag i de seneste kampe, går de danske kvinder en svær kamp i møde i første Golden League-kamp mod værtsnationen Frankrig. Efter de første 14 minutter står der 9-1 til de franske kvinder.

Med to af fem mål i første halvleg af Anne Mette Hansen går holdene til pause med stillingen 14-5 i fransk favør.

I anden halvleg kommer der mere bevægelse i det danske spil og med en storspillende Anne Mette Hansen, som ender med otte point på måltavlen kommer danskerne bedre med i kampen.