Stine

GOG: Fortjent finaleplads til TTH

GOG Håndbold tabte her til eftermiddag med 30-25 til Team Tvis-Holstebro, og vestjyderne kvalificerede sig således til DM-finalen for næsen af et slukøret hold fra GOG.

De gule kom forfærdeligt ud til første halvleg, men kom lidt bedre med i løbet af halvlegen. Anden halvleg startede næsten lige så skidt for GOG, idet de ret hurtigt kom bagud med ni mål. Dog kæmpede de sig flot ind i kampen igen, og var på et tidspunkt kun bagud med 22-19. Helt spændende blev det aldrig, da GOG fik udvisning, således TTH igen kunne trække fra og afgøre kampen.

GOG Håndbold skriver på klubbens hjemmeside, at TTH fortjent går videre til finalekampene:

"Det hele endte med et nederlag på 30-25 og en fuldt fortjent finaleplads til Tvis Holstebro, som over to kampe, viste sig at være det bedste hold af de to."

Desværre måtte Andreas Holst, der har leveret en fantastisk sæson for GOG, udgå efter ca. 10 minutters spil med en skade. Det vides i skrivende stund ikke, hvor slemt det står til med Andreas, men vi krydser fingre for, det ikke er så slemt.

[caption id="attachment_30919" align="aligncenter" width="300"]TTH i finalen ©Photo:A.Stollig TTH i finalen ©Photo:A.Stollig[/caption]