Stine

Kristjánsson: Vi kan spille bedre

Aalborg Håndbold vandt i går aftes med 29 - 23 over oprykkerne fra TM Tønder Håndbold.

I starten af kampen var de to hold forholdsvis lige, men i slutningen af første halvleg vandt Aalborg håndbold en periode med 5 - 0, hvorefter de kunne køre sejren hjem.

Cheftræner for Aalborg Håndbold, Aron Kristjánson, glæder sig over sejren, men var stadig ikke helt tilfreds med spillet. Han udtaler efter kampen, at holdet brændte alt for mange chancer, ligesom der også mangled skarphed i forsvare

"Vi gjorde det, der skulle til for at vinde kampen, men vi havde også mulighed for at køre dem over. I starten af anden halvleg er vi foran med syv, og vi får nogle store chancer for at trække endnu mere fra, men dem brænder vi, og der bliver også sløset lidt i forsvaret."

Han pointerer dog, at kampen alligevel var tilfredsstillende, men der skal mere skarphed til, når Aalborg Håndbold i næste kamp møder de danske mestre fra Bjerringbro-Sileborg.