Håndbold Nyheder

Markus Olsson: “Spillestilen passer perfekt til mig”

Den svenske landsholdsspiller Markus Olsson har spillet en glimrende sæson for Skjern Håndbold. I fire ud af de seneste fem uger har han været på rundens hold, og ifølge Skjern Håndbolds hjemmeside har han været med i 36 procent af vestjydernes mål – svarende til 10 mål pr. kamp. Den storspillende svensker forklarer selv, at årsagen til succesen er spillestilen hos Skjern Håndbold. Han udtaler til klubbens hjemmeside:

Vi praktiserer et angrebsspil, hvor vi spiller hurtigt med mange afleveringer og pladsskifte. Det passer mig perfekt. Samtidig er mine holdkammerater gode til at sætte mig i scene, så jeg havner i gode mand-mand dueller

Markus Olsson påpeger desuden, at han har arbejdet med at få afstand til forsvarsspilleren. Han siger:

Jeg har arbejdet på at få mere afstand til min direkte modstander inden angrebet sættes ind, og det har lykkedes rigtig fint på det seneste.”

Markus Olsson og Skjern Håndbold møder i aften Bjerringbro-Silkeborg i 888ligaen.