Kim Møller

Nedrykkere ondulerede oprykkere

De 2 oprykkere, SUS Nyborg og Korsør-Slagelse fik regulære tæv ad liganedrykkere.

Nordsjælland vs SUS Nyborg og Korsør-Slagelse vs Skive. Ingen havde vel rigtigt regnet med et sensationelt resultat i disse kampe, og sensationerne udeblev da også.

I Nordsjælland fulgte fynske SUS med i 14 minutter til stillingen 7-6. Med 6 mål i træk blev stillingen 13-6 og kampen afgjort efter 20 minutter. Pausestillingen var 19-11 og efter 2 minutter af 2.halvleg blev det 21-11. Den kørte NH stille og roligt hjem og vandt 37-27.

I Korsør var der tro på succes efter den flotte sejr i Maribo, sidste weekend. Også her varede spændingen kun i små 14 minutter. Her førte Skive 7-8 og på 5 minutter blev det 8-14 og ved pausen 12-17. Straks efter pausen punkterede Skive spændingen, da de øgede til 15-26 på 15 minutter. Skive fortsatte dominansen og øgede til slutresultatet 19-33.