Esben

Nervepirrende kamp mellem Bjerringbro og Ajax

Fra Ajax:

Dem, som siger, at håndbold er kedeligt og forudsigeligt, aner ikke, hvad de snakker om. Lørdag var vi alt for få, som så kampen i 1. div. Kvinder mellem Bjerringbro FH og Ajax København, men de af os, som var der, så et drama af dimensioner. Det var nok ikke en flot håndboldkamp, men det var bare nervepirrende.

Ajax startede for 2. kamp i træk med at kravle ned i bunden af sækken (hvad skal I derned efter, piger???). Bj.bro førte 9-3 efter 18 minutter, og der var ikke meget, som fungerede for Ajax.

Der kom dog lidt mere styr på det, og vi kravlede langsomt nærmere. Næste udfordring lige før pausen var en 3 dobbeltudvisning, men det slap vi levende fra med 1-1 i perioden, og holdene gik til pause med 13-9 til hjemmeholdet.

2. halvleg startede med endnu en irriterende Bj.bro scoring, men så fik vi stabiliseret defensiven, og vi kom langsomt nærmere – stadig mest på fight og i mindre grad på flot håndbold. Vi når 16-16 lige over midten af halvlegen, og vi kommer også på 17-16. Nu er vi ovenpå, og så skal den bare lige køres hjem.

Det hele vender igen. Bj.bro får fat - de næste 8 minutter bruger Ajax på at holde scoringspause, mens Bj.bro bruger dem på at gå på 20-17. Det er total nedtur efter den store kraftanstrengelse med at komme ovenpå.

En opera er ikke færdig, før den fede dame har sunget, og en håndboldkamp er som bekendt ikke færdig, før hornet lyder. Det hele vender igen, og på mindre end 4 minutter får Ajax lavet 5 kasser, og de 2 point og en 22-20 sejr er i hus.

Der er ikke noget at sige til, hvis man i Bj.bro lejren føler sig bestjålet, for det burde ikke være muligt at vende det så meget på så kort tid. Selv om vores værter ikke kan bruge det til noget, så ved vi godt, at det var lidt tarveligt. Vi må komplimentere Bj.bro for en fantastisk fight, hvor især keeper Mai Britt Laursen spillede en meget flot kamp.

I Ajax lejren spillede Cathrine Sylvestersen en meget flot kamp og blev topscorer med 6 kasser. Simone Monsrud fik comeback efter et studieophold i Portugal og gik direkte ind og var med til at lukke af forsvarsmæssigt i 2. halvleg. Pernille ”Krille” Kristensen spiller en superkamp i målet og er klart afgørende

for, at vi holder sammen på det hele. Mie Vinter spiller en afgørende rolle i 2. halvleg, men kampens spiller blev fortjent Stine Krag, som spiller godt hele kampen. Sådan, Krag.

Sidst men ikke mindst skal Ajax bænken roses. Selv om man sidder ude, er alle 100% med og bakker op. Det er fedt at se, og det gør en kæmpe forskel.

John ”Speedy” Larsen sagde bla. i sin nedtakt efter kampen: ”Vi kom til Bj.bro for at fastholde vores max.point status på udebane. Det lykkedes, men det holdt hårdt, og det var nok ikke helt fortjent, men der var en fantastisk fight og tro på det, som blev belønnet med 2 dejlige point”.

Nu gør vi klar til en ny og spændende uge, som topper lørdag, hvor vi får besøg af Hadsten SK – et andet af rækkens tophold. Vi glæder os allerede, men mere herom senere.