Verner Sørensen

Sæsonens bedste kampe af Silkeborg Voel 2 div.

untitledSæsonens flotteste indsats sikrede Silkeborg Voel en velfortjent sejer i 2 div. damer

Silkeborg Voel tog hjemme i Voel hallen imod Brabrand IF lørdag eftermiddag.

Brabrand kom hurtigt frem over banen fra kampens start, men efter ca. 8 min. var stillingen 4 - 4 og derefter så Voel sig aldrig tilbage. Med godt samarbejde i forsvaret blev overtaget i kampen grundlagt. Det kneb lidt med afslutningerne for Voel i starten, men som kampen skred frem blev det markant bedre. Havde det ikke været for Brabrands nr. 2 ville kampen have fået et katastrofalt følger, med hensyn til deres scoringer. Men selv ikke hendes indsats kunne forhindre Voels pause føring på 15 - 9.

Voel startede andel halvleg lidt usikkert, dette gav Brabrand en lille chance for at pynte på stillingen. Da Voel så stemplede ind var det med alle sejl sat til. Godt forsvars spil, hurtige kontra løb og super gennembrud i det etablerede angreb. Det var en fryd for håndbold øjet at se på. Stor respekt for Brabrands indsats, men de løb tør for ideer og kræfter. Kun i de døende minutter af kampen slog Voel over på auto pilot og gav Brabrand lidt plads. En super flot sejer med slut stillingen 31 - 21 til Voel.

Det var de erfarende kræfter der trak det store læs i dagens kamp. De viste vejen for resten af holdet, de viste hvad der skal leveres i hver kamp hvis man ønsker at spille 2 div. Der blev taget ved og fra i forsvaret, der blev løbet retur, der blev vist overblik og fightervilje i angrebet. Alt sammen noget jeg har efterlyst flere gange, men i dag blev der leveret. Jeg håber at dette var starten på holdets comeback, for efter min mening så er holdet bedre end dets nuværende placering. Det kræver mod, vilje og hård arbejde at spille 2 div. Dagens spiller, pyha den bliver lidt svære fordi: Sara Kececi leverede nok engang en flot indsats i målet, Stine Aaen, Kathrine Mikkelsen og Trine Knudsen gjorde den store forskel uden på banen, men Christina Truelsen og Stine Bjerre skal også nævnes for deres indsats. Hm, dagens spiller bliver Kathrine Mikkelsen med 7 mål og 8 assists.

Dagens dommer var næsten usynlige, de udviste myndighed og ansvar og da en tilskuer undrede sig højlydt over en dom, vist dommer overskud ved at markere ud til tilskueren hvad han havde dømt for. RESPEKT.

Silkeborg Voels mål og redninger blev lavet af: Stine Aaen 8 (2), Kathrine Mikkelsen 7, Trine Knudsen 6, Christina Truelsen, Stine Bjerre 3, Juliane Ostenfeldt, Nivi Wille, Mai Rytter og Signe Georgi 1 + Sara Kececi med 21 redninger.

Vurdering af hal: 3* (hyggelig og brugbar)

Vurdering af dommere: 4* (godkendt og med et overskud)

Vurdering af publikum: 3* (der var ikke det store liv i de ca. 30 Voligans)