Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Stærke nordmænd slår Danmark 31-23

Fra DHF:

GOLDEN LEAGUE SLUTTER MED TRE NORSKE SEJRE, SOM BRINGER NORGE PÅ 18 UBESEJREDE KAMPE I TRÆK. DANMARK TABER 23-31 (10-16) TIL DE STÆRKE EUROPAMESTRE I DEN SIDSTE GOLDEN LEAGUE-OPTRÆDEN FOR DENNE GANG.

Danmarks nye 5-1-forsvar bliver hurtigt udfordret af Norges hurtige spil og de røde farver bliver dermed ikke holdet, som i denne omgang sætter en stopper for et stærkt norsk hold.

Norge har i turneringens tre kampe haft fokus på kontra, hvilket i seneste kamp resulterede i hele 14 mål mod Frankrig. Det blev også dyrt for Danmark, som for tredje kamp i træk er bagud efter de første 10 minutter.

Og når Norges målmand Cecilie Solberg viser storspil med en redningsprocent 52 % i første halvleg, må Danmark sande, at pause betyder udsigt til at hård anden halvleg, hvor der skal hentes seks mål.

Efter turen i omklædningsrummet kommer danskerne ud med hovederne højt, og viser i perioder rigtig flot spil i angrebet. Specielt det midterste kvarter i anden halvleg bryder de danske kvinder godt igennem den stærke norske forsvarsmur og scorer tre mål i træk fra 13-23 til 16-23.

Hele 11 danske spillere kommer på måltavlen i kampen mod Norge. Anne Mette Hansen bliver topscorer med fire mål.

SE DE DANSKE MÅLSCORERE

Den kommende Odense-spiller Mette Tranborg sidder over i dagens kamp med et vrid i anklen fra kampen mod Frankrig. Derudover sidder stregspilleren Stine Bodholt over, som i de to første kampe har scoret seks mål.

Det ender med tre danske nederlag i tre svære Golden League-kampe, hvor en ung dansk trup bliver matchet med verdens bedste.

”Det er godt at få trænet mod et rigtig godt hold,” siger assistenttræner Søren Herskind til TV2 i pausen af kampen.

Den danske trup har otte nye ansigter med i forhold til den trup, som stillede til EM i december 2016.