Kim Møller

Tellerup matchvinder med en redning

Ribe-Esbjerg var ved at smide sejren, men indkiftede Emil Tellerup reddede holdet til sidst.

Ribe-Esbjerg har vundet over både Ålborg, Skjern og TTH i denne sæson, men det kniber gevaldigt når modstanderen er fra bunden af tabellen. I fredagskampen mod Randers HH så det ellers ud til at de havde styr på det, da 2-4 blev til 7-4. Randers HH måtte slide meget for deres mål, men hang dog på de første 20 minutter til stillingen 8-8. Ribe-Esbjerg sluttede halvlegen godt af og kunne gå til pause, foran 14-10.

Den gode afslutning af 1.halvleg skulle vise sig at blive en sovepille for hjemmeholdet, der slet ikke var til stede, fra starten af 2.halvleg. Randers fik reduceret til 17-16, og havde deres kontrafase siddet lidt bedre, kunne de sagtens have været foran på dette tidspunkt. Til gengæld fik Ribe-Esbjerg gang i kontrafasen og bragte sig foran 21-17, tolv minutter før tid.

Randers keeper Rasmus Bech steppede op og havde flere gode redninger, og det udnyttede oprykkerne til at komme på 23-23, hvilket Ribe-Esbjerg kun havde sig selv at takke for. Emil Tellerup var kommet i kassen i stedet for Haagen, uden den store effekt i første omgang. Ved stillingen 24-24 sendte Randers 2 skud forbi og Lukas Karlson bragte hjemmeholdet på 25-24. Randers havde bolden til sidst, men den sidste afslutning blev reddet af Emil Tellerup fem sekunder før tid, og han endte dermed som matchvinder med bare en redning.

Om den sidste redning siger Emil Tellerup til klubbens hjemmeside: - Det er fedt. Navnlig fordi, de lige havde fået et ærgerligt mål, og så skulle de ikke have endnu et, så det var endt uafgjort.

Ribe-Esbjerg HH: Lukas Karlsson 6, Morten Nyberg 5, Jonas Bruus Tidemand 4, Pelle Guldager 4, Jacob Holm 2, Rasmus Nielsen 2, Philip Holm 1, Sonny Landberg 1

Randers Herre Håndbold: Simen Strømberg 6, Lars Skaarup 4, Kristian Ulriksen 4, Nikolaj A. Nielsen 3, Hans Martin Asmussen 3, Nicolai Schytt Nielsen 2, Rasmus Lilholt 1, Viggó Kristjánsson 1

[caption id="attachment_35265" align="alignnone" width="505"] Foto Flemming Andersen[/caption]