Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Ditte Hansen

De danske mestre sikrede testsejren foran 5.000 tilskuere

Nordjyderne fik testet formen inden næste uges Super Cup-opgør mod GOG.

Med en 30-27 sejr over TSV Hannover-Burgdorf i den sidste testkamp er Aalborg Håndbold klar til næste uges Super Cup.

Knap 5.000 tilskuere i Sparekassen Danmark Arena så med, da Aalborg med OL-spillerne Simon Hald, Aleks Vlah, Thomas Arnoldsen og Kristian Bjørnsen tilbage i truppen leverede en stærk slutspurt og sikrede sejren i en ujævn kamp.

Efter en tæt første halvleg, hvor Aalborg førte 15-13 ved pausen, svarede det tyske hold hurtigt igen i anden halvleg.

Kampen forblev jævnbyrdig indtil slutningen, men med tre minutter tilbage formåede nordjyderne at trække fra.

En afgørende strafferedning fra Fabian Norsten samt mål fra Felix Möller og Thomas Arnoldsen sikrede Aalborg den endelige sejr på tre mål.

Super Cup-kampen mellem Aalborg Håndbold og GOG spilles den 28. august i Arena Randers.