Jan Skjødt Østergaard Pedersen

SAH-keeper: Vi havde faktisk mulighederne for at vinde kampen

Håndboldherrerne fra Skanderborg AGF Håndbold måtte torsdag aften indse, at de rendte ind i sæsonens første liganederlag.

På udebane tørnede Nick Rasmussens tropper sammen med ligakonkurrenterne fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, da de to mandskaber krydsede klinger i 2. spillerunde i Herreligaen.

I JYSK Arena i Silkeborg var værterne stærkest efter 60 minutters spil og kunne glæde sig over en sejr på 29-26 (13-12).

Se kampen i tal HER

SAH-keeperen Kristoffer Laursen ærgrede sig efter kampen over, at de ikke fik point med hjem fra deres anstrengelser. Han sagde følgende til klubbens hjemmeside:

”Det er en svær udebane. Vi ved jo, det er et rigtig godt hold, og alligevel havde vi faktisk mulighederne for at vinde kampen. I løbet af anden halvleg havde vi gode chancer for at komme op, så derfor er vi bitre.”

Skanderborg AGF Håndbolds næste chance for point til ligakontoen er på tirsdag, hvor de på hjemmebane støder sammen med GOG.