Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

FCM slår Champions League-mestre

Det var en klassepræstation af pigerne fra FCM Håndbold, da de her til aften slog de forsvarende Champions League mestre fra CSM Bucuresti.Dermed hentede de sine første to point i dynamitpuljen. Det var en god revanche for Kristian Kristensens tropper efter de fik noget af en øretæve i deres første kamp på udebane mod Györ.

Første halvleg var en meget målfattig affære -ikke mindst takket været to rutinerede målmænd i begge ender, i form af FCMs Sabine Englert og CSM Bucurestis Paula Ungureanu. Stillingen ved halvleg var beskedne 9-10 i rumænsk favør.

FCM fik en fremragende indledning på anden halvleg og CSM Bucurestis cheftræner Jakob Vestergaard måtte allerede efter 7 minutter smide timeout-kortet da hans hold pludselig var bagud 15-12.

Efter 55 spillede minutter var stillingen 23-19 til FCM og rumænerne havde stolpe ud i flere situationer og kampen blev dermed ikke så spændende som frytgtet, da det hele skulle afgøres til sidst.

Den danske landsholdsspiller Stine Jørgensen cementerede sejren med sin fjerde scoring til 24-20.

Kampen endte 24-21 til stor jubel fra de 1785 fremmødte tilskuere. Næste opgave for FCM er den 6. november når Jan Leslies mandskab fra Rostov-Don kommer på besøg i IBF Arena.