Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Ditte Hansen

SG Flensburg-Handewitt og Emil Jakobsen viser storform

Med otte mål fra tidligere GOG-spiller Emil Jakobsen og solidt forsvar sikrede SG Flensburg-Handewitt sig en overbevisende finalesejr over GOG ved årets Jacob Cement Cup.

SG Flensburg-Handewitt sikrede sig en overbevisende sejr i finalekampen ved årets Jacob Cement Cup 2024 mod GOG Håndbold.

Efter en stærk start fra GOG, hvor fynboerne kom foran med to mål, vendte Flensburg hurtigt kampen med en imponerende 7:0-stime.

Især tidligere GOG'er Emil Jakobsen var i topform og bidrog med otte mål, hvilket gjorde ham til kampens topscorer. Johan Hansen markerede sig ligeledes med syv scoringer.

Ved pausen havde Flensburg en solid føring på 12 mål, og selvom GOG reducerede forspringet i anden halvleg, holdt Flensburg fast og vandt sikkert med otte - til slutresultatet 41-33.

Udover sejren i turneringen blev SG-anfører, Johannes Golla, kåret som turneringens mest iøjnefaldende spiller, mens GOG's Hjalte Lykke blev hædret som bedste ungdomsspiller.