Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

Ditte Hansen

Larholm: Vi bliver ved med at tro på det - og holder fokus på os selv

REHH er klar til DM-semifinalerne efter en intens kamp på udebane mod Mors-Thy Håndbold

Ribe-Esbjerg HH sikrede sig en plads i semifinalerne med en hårdt kæmpet sejr over Mors-Thy Håndbold. Trods udfordringer undervejs i en fuldstændig udsolgt Sparekassen Thy Arena holdte REHH hovedet koldt og vandt opgøret med 28-26.

Særligt veteranen Jonas Larholm, der har været ramt af skader og ikke været på banen siden februar, spillede en vigtig rolle med at styre holdet i anden halvleg. Med sin enorme erfaring og taktiske overblik blev han derfor en afgørende faktor,

”Vi holder hovedet koldt i hele kampen, selv om vi – især i første halvleg – får mange tvivlsomme kendelser imod os. Vi ved også godt, at vi absolut ikke spiller optimalt i første halvleg. Men vi bliver ved med at tro på det - og holder fokus på os selv - og det vi vil og kan. Tålmodighed i forsvar og angreb var nøglen til sejren. Godt bakket op af flotte præstationer i målet”, siger Larholm til klubbens hjemmeside.

Med sejren er Ribe-Esbjerg HH dermed klar til DM-semifinalerne, hvor holdet skal møde Fredericia HK.