Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Ditte Hansen

SAH-træner: Man må også sige, at deres målmand stod godt

Skanderborg AGF måtte rejse hjem til Østjylland uden point, da holdet tabte 31-26 mod Nordsjælland Håndbold

Skanderborg AGF Håndbold led et fem-måls nederlag mod Nordsjælland Håndbold i lørdagens opgør i Royal Stage Arena. Efter et helt lige halvlegsresultat på 12-12 leverede Nordsjælland en ekstraordinær indsats, som SAH ikke kunne svare tilbage på i kampens sidste fase.

Resultatet endte 31-26 til hjemmeholdet, hvorfor SAH måtte rejse hjem til Østjylland uden point. Cheftræner Nick Rasmussen udtalte følgende om kampen til klubbens hjemmeside,

”Vi formår ikke at fortsætte vores fine forsvarsspil i 1. halvleg i 2. halvleg. Vi får heller ikke profiteret af vores gode defensiv i 1. halvleg i form af mål. Vi laver nogle enkelte mål på kontra. Vi lykkes ikke med vores 7 mod 6, og det blev dyrt for os. Man må også sige, at deres målmand stod godt."

Næste kamp for SAH er mod SønderjyskE på onsdag.