Ditte Hansen

Vandt med 44 mål: Sverige er klar til OL 2024

Søndag sikrede det svenske kvindelandshold sig billetten til sommerens OL, hvilket er femte gang i streg

Semifinalisterne fra Tokyo, Sverige, kvalificerer sig til de Olympiske Lege for femte gang i træk.

Efter et nederlag mod Ungarn fredag var den svenske landstræner alligevel overbevist om, at Sverige ville sikre sig OL-billetten til Paris ved at møde Storbritannien.

"Storbritannien er et af de dårligste hold i Europa. Måske i verden," udtalte Tomas Axnér til Discovery.

Det viste sig. For Sverige havde absolut ingen problemer med at score mål i søndagens opgør mod ovenstående. Halvlegsstillingen viste 27-6 til Sverige, og føringen blev kun større i anden halvleg.

Sverige vandt kampen med 44 mål til et slutresultatet på 52-8. Sejren var desuden Sveriges næststørste nogensinde - kun overgået af en sejr mod Australien i 2009 på 66-21 (45 mål).