Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Bredsdorff-Larsen: "Frygtede Thomas Mogensen mest"

De forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg var endnu engang tæt på at lave et mirakel, da de på udebane i Champions League gæstede tyske SG Flensburg-Handewitt i Flens Arena.

De danske gæster havde ellers presset tyskerne helt i bund i store dele af kampen, og hjemmeholdet kom først foran efter 52 spillede minutter.

Bjerringbro-Silkeborg kunne efter de første 30 minutter gå i omklædningsrummet med en pauseføring på 11-10, og det var især takket være manden mellem stænger, Søren Rasmussen, som hev den ene store redning op efter den anden.

I anden halvleg fortsatte det flotte BSV-spil, men nordtyskerne sneg sig længere og længere ind på det danske hold og med otte minutter igen, kom hjemmeholdet foran for første gang i kampen - og især Thomas Mogensen gjorde ondt.

"Thomas Mogensen kom ind til sidst, og det var nok ham, som vi havde frygtet mest. Han kom med noget speed. Det var en fortjent ser til sidst, men vi er skuffede. Vi drømte om at lave et mirakel som i Kiel. Men vi spillede en god kamp", siger Peter Bredsdorff-Larsen til Midtjyllands Avis.

Se kampens målscorere herunder:

Flensburg: Anders Zachariassen 5, Rasmus Schmidt 5, Kentin Mahe 5, Lasse Svan 3, Hampus Wanne 3, Thomas Mogensen 2, Jim Gottfridsson 2, Anders Eggert 1

Bjerringbro/Silkeborg: Nikolaj Nielsen 7, Sebastian Skube 4, Michael Knudsen 4, Kristian Klitgaard 3, Allan Damgaard 2, Nikolaj Markussen 2, Jacob Lassen 1, Stefan Hundstrup 1