Hanne Frandsen skadet i dansk nederlag

Pressemeddelelse:

Damerne tabte deres første kamp ved Beach EM til Norge i en kamp, der sendte
målvogter Hanne Frandsen på sygehuset.

De danske damer vandt som bekendt deres indledende pulje ved EM i Beach Handball, mens Norge blot blev nummer fire i deres. Den forskel var dog ikke til at se i dagens kamp mod de norske rivaler, der altid byder Danmark op til tæt stranddans - og dagens kamp blev ikke nogen undtagelse.

En intens første halvleg med skiftende føringer endte på alle måder uheldigt for Danmark. Den ellers så træfsikre og godt spillende Pernille Rähr Sørensen brændte chancen for at afgøre kampen få sekunder før tid. I stedet løb nordmændene kontra og scorede i absolut sidste sekund til resultatet 18-16 i norsk favør. En scoring, hvor den norske spiller ramlede uheldigt sammen med den danske målvogter, Hanne Frandsen, der blev skadet og ikke kunne fortsætte kampen.

Eftersom andenkeeper Elisabeth Duus var oversidder, betød det, at markspiller Emma Mogensen måtte ind i målet i anden halvleg. Ikke optimalt for holdet, der ikke kunne svare igen på nordmændenes momentum og tabte 26-16. Dermed led holdet det hidtil første nederlag i turneringen:

”Hvis vi skal tabe en kamp eller to, så er det her i mellemrunden. Det var de små ting, der afgjorde udfaldet, og vi er uheldige med afslutningen af første halvleg”, siger træner Morten Holmen, der især ærgrer sig over Hanne Frandsens skade:

”Det var ærgerligt med Hanne. Hun er er nu blevet kørt på sygehuset, og så må vi se, hvad de siger. Det så dog ikke godt ud, og jeg regner umiddelbart ikke med, at hun kommer til at spille igen”, konstaterer træneren, der nu for alvor ser ud til at få brug for andenkeeper Elisabeth Duus.