Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Martin Hjortshøj: "glade og stolte over præstationen"

Vi har på europamester.dk snakket med Randers HH-cheftræneren Martin Hjortshøj efter deres fornemme sejr på hjemmebane over SønderjyskE.

Kampen endte med en klar sejr på 31-21 - se kampen i tal HER

"Vores forsvar leverede igennem hele kampen en stor arbejdsindsats - vi var kompakte men aggressive, og vi fik bragt SønderjyskE til de afslutninger, vi gerne ville i vores forsvar.
Det udnyttede Rasmus Bech i målet til at stå en meget god kamp. Det gode forsvar gav os et hav af kontrachancer - både i 1.fasen og i 2.fasen. Vi fik en forrygende start og afgjorde kampen efter 25 min, hvor vi fører 15-5.

I anden halvleg (pausestilling 16-8) bytter vi stort set blot mål igennem det meste af kampen.
Vi er naturligvis glade og stolte over præstationen - og glæder os over de to point.
Nu retter vi vores fokus ind på næste kamp i det tætpakkede decemberprogram, som er på onsdag på udebane mod Skanderborg Håndbold. Det er en kamp, vi virkelig ser frem til.