Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Kim Møller

Mors-Thy trak Kolding med i slutspillet

Mors-Thy Håndbold kunne være rykket ud af top 8 i aften, men spillede sig i stedet i slutspillet.

Værste scenarie for Mors-Thy ville være et nederlag til Århus, og efterfølgende en Kolding sejr i Ålborg. Så ville Mors-Thy ryge ned på 9.pladsen og være afhængige af andre resultater. Omvendt ville en sejr sende både HC Midtjylland og Århus ud i mørket, og dermed ville Kolding-København blive trukket med i slutspillet, før de selv skulle spille.

- Vinder vi kampen, er vi i slutspillet - det ville vi gerne have solgt den her situation for inden sæsonen startede, sagde Nicolai Sommer til klubbens hjemmeside før kampen, og vandt, det gjorde Mors-Thy.

10-3 var stillingen efter et lille kvarter, og Erik Veje havde allerede smidt timeout kort nummer 2. Lige lidt hjalp det. Hjemmeholdet kørte bare på og Bette Balkan kogte, så ved pausen var stillingen hele 15-6.

Efter pausen førte Mors-Thy konstant med 7-8 mål, indtil der manglede 7 minutter. Her tog hjemmeholdet gassen af ballonen, fik måske lidt gummiarm, men vandt 25-21 og er nu sikker på at slutte 6-8. Dermed kan de tage til Tønder om en uge, uden at have noget at spille for.

Mors-Thy Håndbold: Nickolei Jensen 7, Christoffer Cichosz 6, Nicolai Sommer 3, Marcus Dahlin 3, Stefan Nielsen 2, Allan Toft Hansen 2, Mads Andersen 1, Lasse Justesen 1

Århus Håndbold: Sebastian Henneberg 5, Sigvaldi Gudjonsson 5, Fredrik Sørensen 4, Omar Ingi Magnusson 2, Frederik Krarup 2, Anders Martinusen 2, Stian André Brevik 1