Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Peter Bredsdorff-Larsen: "Det var stærkt"

De forsvarende danske mestre kunne tilføre to point til kontoen, da de på hjemmebane i JYSK Arena slog Århus Håndbold med 30-29 (17-16).

Se kampen i tal HER

Mandskaberne kunne gå i omklædningsrummet og se tilbage på en første halvleg hvor ingen af holdene fik fat i forsvaret og målmændene ikke fik mange nævneværdige redninger.

I anden halvleg skiftede Århus Håndbold målmand og Emil Nielsen fik meget bedre fat mellem stængerne, hvilket var stærkt medvirkende til, at udeholdet var foran 25-21 efter 45 minutters spil.
Herefter fik hjemmeholdets Søren Rasmussen bedre fat i Bjerringbro-Silkeborg-målet og hjemmeholdet scorede fem mål i træk.
Herfra byttede holdene mål, men det endte altså med en sejr til hjemmeholdet - da Jacob Lassen scorede det afgørende mål med lidt over 1 minut tilbage af kampen.

"På en dag, hvor vi havde mange med i spillet og flere blå mærker, var det ikke bare lige til. Det var stærkt, at holdet kunne vinde sådan en kamp", siger Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen, til Midtjyllands Avis.

Med sejren ligger de forsvarende mester på tredjepladsen i 888Ligaen, hvor der resterer tre spillerunder.