Benjamin

Randers genvandt titlen

Pressemeddelelse:

Randers HK genvandt Skjern Bank Cup

Randers HK tog for andet år i træk titlen som vinder af Skjern Bank Cup, som arrangeres af KFUMs Idrætsforbund. I finalen besejrede kronjyderne Team Esbjerg med 32-24. I første halvleg var der ikke meget der tydede på at Randers ville trække sig sejrrigt ud af opgøret.

[caption id="attachment_2817" align="alignright" width="300"]Foto: Evan Johansen Foto: Evan Johansen[/caption]

Team Esbjerg havde teten og var stort set foran med to mål i hele halvlegen. Efter pausen vågnede Randers op, og i løbet af kort tid havde de indhentet vestjydernes føring. Stille og roligt trak de fra, og kunne dermed sikre sig titlen.
I kampen om 3. - 4. Pladsen trak nyoprykkerne fra Nykøbing Falster HK, det længste strå og vandt efter en flot indsats med 31-27 over HC Odense. Skive FH tog femtepladsen ved at besejre Ringkøbing Håndbold i et tæt opgør - sejren blev på 25-24. Sejrsmålet blev sat ind et sekund før tid.

Endelig sikrede Vejen EH og Jesper Jensen deres første sejr ved cuppen, da de i kampen om 7. og 8. pladsen besejrede SK Aarhus med 30-26.